VSO en NSO

ons team

even voorstellen…

BSO Maxi, locatie basisschool de Ark bestaat uit een vast team:

Sander van Steekelenburg

Directeur: verantwoordelijk voor administratieve, contractuele en beleidszaken

Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen, welke allemaal op de opvang in Maasland hebben gezeten . Al vanaf mijn 22e ben ik zelfstandig ondernemer met een achtergrond in Commerciële Technisch Bedrijfskunde en International Marketing Management. Daarnaast heb ik internationale ervaring opgedaan in het ICT bedrijfsleven en zat de laatste 3 jaar in een semi-overheidssector (woning corporaties). Sinds 2015 ben ik directeur/eigenaar van Harlekijn Opvang en Dienstverlening.

sander@harlekijnmaasland.nl

Willemijn Blom

Locatieverantwoordelijke, pedagogisch medewerker: verantwoordelijk voor de opvang en educatie van de kinderen en de organisatie, regelgeving en inhoud

Ik ben Willemijn, geboren in 1987. Samen met Jeroen en onze hond Hummer woon ik in Spijkenisse. Na het behalen van de opleiding Onderwijsassistente ben ik gaan werken in de kinderopvang. Dat is inmiddels alweer ruim 10 jaar geleden. Door mijn Brabantse gezelligheid en zachtheid creëer ik een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen. Zo wil ik er elke dag voor zorgen dat er voldoende uitdaging is en dat er echt gekeken wordt naar waar de interesses liggen. MAXI speelt in op een goede aansluiting op de 21st century skills en daar wil ik graag deel aan nemen. Per oktober 2017 ben ik al werkzaam bij Peutercentrum Inimini begonnen. Ik kijk uit naar veel gezelligheid en de kinderen spelenderwijs verder ontwikkelen.

schipluiden@bsomaxi.nl

Simone Geene

Pedagogisch medewerker:  verantwoordelijk voor de opvang en educatie van de kinderen.

Ik ben Simone, geboren in 1990. Ik ben getrouwd met Gijs en samen hebben wij een lieve dochter en een baby. Ik ben ook een trotse tante van twee nichtjes waarvan er eentje op de Harlekijn te Maasland heeft gezeten en de ander nu op Peutercentrum Inimni. Na het behalen van mijn SPW diploma ben ik direct gaan werken in de kinderopvang. Per augustus 2017 ben ik begonnen bij Peutercentrum Inimini en nu ook bij BSO Maxi, waar ik al mijn enthousiasme, liefde en kwaliteiten dagelijks kan inzetten. Iedere dag de kinderen stimuleren in hun ontwikkeling, een dikke knuffel geven of gewoon gezellig samen werken in projecten, dat is waar ik heel erg blij van wordt. Ik zet mij ervoor in om de kinderen zich veilig en welkom te laten voelen.

Domnique Moerman

Pedagogisch medewerker, verantwoordelijk voor de opvang en educatie van de kinderen.

Mijn naam is Dominique, geboren in 1997. Ik heb in 2018 mijn opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker afgerond. Voor ik begon met deze opleiding werkte ik 5 maanden in Canada als Au pair. Daar heb ik voor kinderen tussen de 1 en 10 jaar gezorgd. Ik vond dit zo ontzettend leuk, dat ik daarom voor deze opleiding gekozen heb. Ik heb er ontzettend veel zin in om hier aan de slag te gaan en om jullie kinderen te leren kennen. Naast mijn werk bij Maxi, val ik ook in bij Inimni en de Harlekijn.

Cecile van Steekelenburg

Trainer, Coach en Pedagogisch medewerker (HBO), verantwoordelijk voor trainingen en opleiding van de collega’s en controle op het pedagogisch beleid .

Mijn naam is Cecile, geboren in 1975. Ik ben getrouwd met Sander en afgestudeerd groepsleerkracht basisonderwijs. Ik heb ervaring opgedaan op diverse (Montessori) scholen en ook in de rol van Intern Begeleidster. Tevens ben ik een gecertificeerde VVE-trainer en heb ik ervaring met NT-2 taalontwikkeling. Naast mijn werk, val ik ook in als pedagogisch medewerker Peutercentrum Inimni.

Contact

Harlekijn Opvang & Dienstverlening B.V.
KvK: 61865397
BTW: 854522621B01
Locatie BSO Maxi
Registratienummer Landelijk Register: 226545921

Kantoor/administratie:
Doelstraat 48
3155 AJ Maasland
info@harlekijnmaasland.nl

Opvanglocatie:
(Basisschool de Ark)
St. Maartensregtplein 15
2636 GC, Schipluiden
telefoon: 06-39555291

www.bsomaxi.nl

Nieuwsbrief

Onze Facebook Pagina

Twitter

  • Samenspelen en knutselen is zo fijn. Elkaar helpen en samen delen vinden wij erg belangrijk en de kinderen vinden h… ,
  • Deze jongens vinden pindakaas zoooo lekker!! Zouden we pindakaas ook zelf kunnen maken? En zo is onze ontdekkingsto… ,
  • Vandaag hebben wij mooie dromenvangers gemaakt, zodat alleen de fijne dromen overblijven. ,
  • Samen naar naturis in Maassluis. Echt een aanrader. Samen ontdekken hoe ze een dam of een stroomversnelling kunnen… ,
Naar Boven