VSO en NSO

informatie

informatie

Tot 2019, verzorgde Harlekijn Opvang & Dienstverlening alleen peuteropvang. Steeds vaker kwam de vraag van ouders voor een groter en vernieuwend aanbod. 

Wij (Sander en Willemijn) kregen samen het idee om een innovatieve BSO op te zetten. BSO staat voor Buiten Schoolse Opvang. Opgezet voor ouders/verzorgers die buiten de schooltijden behoefte hebben aan opvang. Wij bieden opvang met een specifiek doel: Uitdaging & Ontwikkeling!

Harlekijn Opvang en Dienstverlening is per 1-3-2019 gestart in Schipluiden met BSO Maxi. Vanaf dag 1 heeft Peutercentrum Inimini al  fijn samengewerkt met beide scholen. Als onafhankelijke organisatie lag het daarom voor de hand om onze nieuwe activiteiten daarom binnen basisschool de Ark te huisvesten. 

Uitgangspunten bij onze opzet zijn:

  • Een locatie met nauwe samenwerking en met scholen en educatie
  • Een beperkt team zodat u en uw kind vaste aanspreekpunten en bekende gezichten hebben
  • Een positieve exploitatie op een door de gemeente wenselijk niveau.
  • Behoud van Kinderopvang toeslag 

In de eerste verkennende gesprekken werd al snel duidelijk dat alle betrokken partijen zoveel mogelijk van de uitgangspunten wilde behalen. In samenwerking met alle betrokken partijen hebben wij ons per 1 maart 2019 kunnen vestigen in Basisschool de Ark.

Sander van Steekelenburg

Sander van Steekelenburg is geboren in 1974 en heeft 3 kinderen die allemaal op de Peuteropvang Harlekijn in Maasland hebben gezeten. Al vanaf zijn 22e is hij zelfstandig ondernemer met een achtergrond in Commerciële Technisch Bedrijfskunde en International Marketing Management. Daarnaast heeft hij internationale ervaring opgedaan in het ICT bedrijfsleven en zat de laatste 3 jaar (2012-2014) in een semi-overheidssector (woning corporaties).

Willemijn Blom

Willemijn, geboren in 1987. Samenwonend in Spijkenisse met haar hond Hummer. Na het behalen van de opleiding Onderwijsassistente is zij gaan werken in de kinderopvang. Dat is inmiddels alweer meer dan 10 jaar geleden. Per oktober 2017 bij Peutercentrum Inimini begonnen en per 1 maart 2019 ook de locatieverantwoordelijke voor BSO Maxi. 

 

   

Contact

Harlekijn Opvang & Dienstverlening B.V.
KvK: 61865397
BTW: 854522621B01
Locatie BSO Maxi
Registratienummer Landelijk Register: 226545921

Kantoor/administratie:
Doelstraat 48
3155 AJ Maasland
info@harlekijnmaasland.nl

Opvanglocatie:
(Basisschool de Ark)
St. Maartensregtplein 15
2636 GC, Schipluiden
telefoon: 06-39555291

www.bsomaxi.nl

Nieuwsbrief

Onze Facebook Pagina

Twitter

  • Samenspelen en knutselen is zo fijn. Elkaar helpen en samen delen vinden wij erg belangrijk en de kinderen vinden h… ,
  • Deze jongens vinden pindakaas zoooo lekker!! Zouden we pindakaas ook zelf kunnen maken? En zo is onze ontdekkingsto… ,
  • Vandaag hebben wij mooie dromenvangers gemaakt, zodat alleen de fijne dromen overblijven. ,
  • Samen naar naturis in Maassluis. Echt een aanrader. Samen ontdekken hoe ze een dam of een stroomversnelling kunnen… ,
Naar Boven